VID_20220623_123941.mp4
VID_20220623_123635.mp4

DIA 22 DE JUNY

El CEIP Mare de Déu del Carme, després de dos cursos de pandèmia, també ha tornat a organitzat, durant la jornada lectiva, uns balls i jocs educatius pel darrer dia d'escola.

Aquí us deixam una mostra de les activitats organitzades.

DIA 17 DE JUNY

L'AFA de la nostra escola, després de dos cursos de pandèmia, ha tornat a organitzat la festa de final de curs amb moltes ganes i il.lusió. 

Han preparat diferents activitats: taller de maquillatge, taller de ball, festa de l'escuma... per tot l'alumnat. Ha estat molt divertit!

També hi havia barbacoa, venda de coques i begudes.

Gràcies a tothom per fer possible aquest acomiadament del curs i a l'espera que es puguin celebrar més actes i activitats d'aquí endavant.

DIA 26 DE MAIG

Avui, a la nostra escola, s'ha celebrat una xerrada oberta a totes les famílies, sobre els bons hàbits per sobreviure a les pantalles, per na Bárbara Cardona, pediatra, i na Marisa Armendáriz, infermera pediàtrica.

És important que ensenyem als infants i adolescents a gestionar l'ús que fan de les pantalles perquè ells mateixos siguin capaços de regular-ho.

Cal que eduquem els nostres fills i filles perquè siguin futures persones adultes que sàpiguen fer un ús adequat de les pantalles.

DIA 27 D'ABRIL

El nostre centre participa, un any més, en el Pla de Consum de Fruita a les escoles, amb ajuda financera de la Unió Europea.

A partir d'avui, dimecres 27 d'abril, des de Fruita Bona Hortofrutícola es farà el repartiment de fruita i suc de taronja. Serà distribuïda cada dimecres, durant vuit setmanes, dins els mesos d'abril, maig i juny. 

La menjarem a l'escola, complementant el berenar que duen o bé se l'enduran a casa.

El repartiment serà així:

DIA 27 D'ABRIL

La nostra escola va convidar a les families que han de començar 4t d'Ed. Infantil o volen un canvi de centre educatiu, per tal de conèixer el nostre projecte educatiu i les nostres instal.lacions.

Si clicau damunt la imatge, podeu veure una presentació sobre les nostres característiques essencials.

DIA 23 D'ABRIL

Durant la setmana del Dia del Llibre, l'escola estava de vacances de Pasqua però abans de partir es van deixar publicades unes recomanacions per als més petits i petites. 

Esperam us agradin i pugueu gaudir de la lectura amb els vostres infants.

BON DIA DEL LLIBRE 2022!!!

DIA 4 D'ABRIL

Avui, a la nostra escola, s'ha celebrat una xerrada oberta a totes les famílies, sobre el Pas de 6è de Primària a 1r de l'ESO per el psicòleg, docent i orientador, Nito Coll. 

DIA 27 DE MARÇ

Es celebra el Dia Mundial del Teatre 2022. 

A la nostra escola, des de fa cinc anys,  treballam amb na Noelia Mas en el Teatre d'escola, iniciativa de l'Ajuntament de Maó. El teatre està integrat a la vida escolar del nostre alumnat. Si clicau damunt la imatge, podreu veure i escoltar un vídeo explicatiu.

A l'ESPAI DELS INFANTS  anirem penjant alguns curmetratges arran de la nostra participació al programa. Clicau damunt les lletres subratllades per anar-hi! 

DIA 8 DE MARÇ

Hem celebrat aquest dia a l'escola, reflexionant sobre les dones al cinema.

D'aquesta manera, hem creat una nova pàgina a la nostra web, anomenada "ESPAI DELS INFANTS" on podreu veure alguns dels treballs realitzats pels diferents nivells educatius. Clicau damunt les lletres subratllades per anar-hi!

Esperam que us agradi i que anem ampliant el nou espai amb altres produccions del nostre alumnat.

DIA 24 DE FEBRER

Avui, Dijous Jarder, hem celebrat el Carnaval a l'escola. 

Degut a la situació sanitària, hem mantingut la celebració dins el centre.

Cada classe ha anat disfressada amb la temàtica del nom de l'aula.

Després del pati, hem realitzat una desfilada amb música perquè tots els fillets i les filletes poguessin veure les disfresses dels altres grups.

Hem xalat molt!

DIA 11 DE FEBRER

Maó posa en marxa els primers quatre Camins Escolars per fomentar que els infants vagin a peu a l'escola, de forma segura, amb implicació dels barris, dels comerços, de les famílies, dels centres educatius. 

Ser conscients de la importància de reduir l'ús de vehicles particulars i de fer una ciutat més sostenible.

Un dels centres que s'hi ha adherit és el nostre amb l'itinerari número 4. Està senyalitzat amb unes rajoles que tenen un logotip d'una tortuga.

 Aquí teniu una mostra de l'arribada a l'escola. 

DIA 2 DE FEBRER

Recordau que vam fer el berenar solidari de coca i xocolati abans de Nadal? 

Els doblers recaptats, 496€, han estat donats, a parts iguals, a les associacions ASPANOB I De Neu.

Gràcies a tothom!

DIA 14 DE GENER

Divendres 14 de gener, l’AFA i l’escola van convidar a tot  l’alumnat a berenar pa amb sobrassada, per celebrar la diada de Menorca.

Vam gaudir d'un bon dia i un bon menjar!


DIA 22 DE DESEMBRE

L'escola i l'AFA ens han convidat a berenar de coca i xocolati, com cada any. 

Agraïm a Coinga que ens hagi regalat la llet i a les cuineres d'escola que ens hagin preparat aquest deliciós xocolati.

Aquest curs, el donatiu anirà destinat a les associacions ASPANOB i a De Neu.

Gràcies a tothom!

DIA 12 DE DESEMBRE

El CEP de Menorca ha realitzat una entrevista a Boris Mir, professor de secundària i formador de docents, aprofitant que va venir a Menorca a oferir una ponència al claustre del CEIP Mare de Déu del Carme de Maó, en el sí d'una formació dedicada a l'aprenentatge cooperatiu i l'avaluació competencial.

DIA 6 DE DESEMBRE

KM ZERO, un podcast amb la col·laboració de Menorca Preservation i la Conselleria de Territori i Medi Ambient, continua amb la visita a l’escola MARE DE DÉU DEL CARME per conèixer la seva cuina, el seu hort i la classe de 6è B, amb na Carol López Real. 

DIA 3 DE DESEMBRE

I per celebrar aquest dia, les aules UEEC han pictografiat tots els espais de la nostra escola. Aquí teniu un video que mostra la feina i la col.locació de las targetes per tot el centre.

DIA 3 DE DESEMBRE

Dia de les persones amb discapacitat. A l'escola ens hem adherit a la iniciativa SALTEM JUNTS!!