l'escola

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

El CEIP Mare de Déu del Carme és un centre públic, depenent de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears, que acull actualment uns 360 alumnes d'Educació Infantil, Educació Especial i Educació Primària.

El nostre és un centre amb una gran diversitat, que ens enriqueix cada dia, com a professionals i persones. Tenim dues aules UEECO i aspiram a poder dir algun dia que som un centre INCLUSIU.

La nostra escola es considera laica i pluralista. Basem el procés educatiu en els valors d'una societat democràtica de solidaritat, respecte a l'altre, actitud de diàleg, esperit crític i responsabilitat. Eduquem per la igualtat sense cap mena de discriminació per raó de sexe.

Es dóna importància a les normes bàsiques que regeixen la vida i la convivència dels grups socials i s'actua d'acord amb elles treballant la resolució de conflictes. El claustre s’ha format durant tres anys en Convivència i tenim un Pla d’Acollida per millorar l’ambient del centre.

El nostre projecte educatiu té integrat l'ús de les noves tecnologies en el procés d’ensenyament- aprenentatge. En els darrers cursos hem instaurat l’ús dels chromebooks i les eines Google a 2n cicle.

El centre forma part del programa de Centres Ecoambientals i del programa de Finançament de llibres i material didàctic de la Conselleria d'Educació.


03 PORTES OBERTES MARÇ 2021.pdf

JORNADA PORTES OBERTES 2021

La meva pel·lícula v2.mp4

GRÀCIES PER AQUEST CURS 2020/21