ajudes de menjador

ACLARIMENT DE LES QUANTIES DELS AJUTS DE MENJADOR 2023/24

En data 2 de desembre de 2023 es va publicar la Resolució de modificació dels ajuts individualitzats de menjador (BOIB núm. 164), ampliant la partida pressupostària de les ajudes per al curs 2023-2024, amb la finalitat d’assignar quantia econòmica a les sol·licituds que en un principi, tot i complir els requisits, no havien assolit una puntuació suficient per obtenir l’ajut, i que, per tant, es varen quedar sense assignació econòmica.

En data 5 de desembre de 2023 (BOIB núm. 165) es va publicar la Resolució de modificació de la Resolució de concessió de les subvencions corresponents a la convocatòria d’ajuts individualitzats de menjador per motius socioeconòmics a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2023-2024, on hi consta l’alumnat que a la primera resolució no se’ls va adjudicar assignació econòmica i que d’acord a aquesta modificació sí percebran aquests ajuts.

AJUDES DEFINITIVES DE MENJADOR DEL CURS 2023/24

Es pot consultar el resultat de la vostra sol.licitud,  comprovant els números del DNI de la persona tutora o de l'alumnat.

llistaSolicituds_07001800_Ajudes a Menjador definitiu.pdf

S'ha publicat al BOIB núm.152 de dia 9 de novembre de 2023 la resolució del conseller d’Educació i Formació Professional, per la qual es concedeixen les subvencions corresponents a la convocatòria d’ajuts individualitzats de menjador per motius socioeconòmics a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2023/24.

Hi ha 3 annexos:

- A l’annex 1 hi figuren els ajuts adjudicats amb càrrec al pressupost de la convocatòria.

- A l’annex 2, hi figura la relació d'alumnes que, tot i i complir els requisits de la convocatòria, no han assolit una puntuació suficient que els permeti obtenir l'ajut. D'acord amb l'apartat 10 del punt catorzè de la convocatòria aquests alumnes queden en una llista d'espera, ordenats d'acord amb la seva puntuació, perquè si es generés un romanent, el consell escolar del centre l'assignarà a l'alumne següent de la llista esmentada.

- A l’annex 3 figuren els ajuts exclosos amb el motiu d’exclusió.

Les persones sol·licitants han de comunicar l'acceptació de l'ajut al centre. L'imprès ja està emplenat, només falta revisar les dades i firmar. Es podrà fer tots els dilluns, dimecres i divendres fins a final de mes. 

Annex 1

Annex 1.pdf

Annex 2

Annex 2.pdf

Annex 3

Annex 3.pdf

Acceptació de l'ajut

Annex_3_Acceptacio_ajut.pdf

LLISTAT DE PUNTUACIÓ PROVISIONAL DE LES AJUDES DE MENJADOR DEL CURS 2023/24

Podeu consultar la puntuació de la vostra sol.licitud,  comprovant els números del DNI de la persona tutora o l'alumnat.

El període de reclamacions serà fins divendres dia 29 de setembre.

Aquestes reclamacions s'han de presentar a la secretaria del centre amb l'argumentació corresponent, i si fa falta, amb la documentació adjunta que es consideri oportuna.

Una vegada resoltes totes les reclamacions, s'ha de publicar al BOIB la resolució de concessió dels ajuts, i el centre publicarà el llistat definitiu i s'avisarà a les famílies a través del GESTIB.

Llistat provisional BAREMACIÓ PUBLICABLE.pdf

AJUDES DE MENJADOR PEL CURS 2023/24

Us informam que en data 1 de juny de 2023 s'ha publicat al BOIB de la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 26 de maig de 2023 per la qual es convoquen ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el proper curs escolar.

Quin és l’objecte de la convocatòria?

Finançar part del cost del servei de menjador escolar dels alumnes usuaris del servei durant el curs 2023/24, que per situació econòmica familiar desfavorable tenguin més dificultats per fer front al seu pagament.

A qui van destinats aquests ajuts? 

En el nostre cas, a les unitats familiars que, durant el curs escolar 2023/24 tenen infants escolaritzats a la nostra escola.


Els infants han de ser usuaris del servei de menjador o tenir una plaça reservada al servei de menjador pel curs 2023/24.

Quan s’han de  presentar les  sol·licituds?

El període de presentació de les sol·licituds és 

del 22 al 28 de juny de 2023 (ambdós inclosos) 2n Cicle d’Ed. Infantil i del 23 al 30 de juny de 2023 (ambdós inclosos) Ed. Primària.

Per formalitzar la sol.licitud les famílies han de demanar CITA PRÈVIA al centre.

Telèfon: 

971361832

E-mail: ceipmarededeudelcarme@educaib.eu

Requisits dels beneficiaris per barem:

Els beneficiaris han de tenir una renda total familiar no superior al que determina la taula següent:

Cas d’una combinació de membres diferent a la taula anterior, s’hi han d’afegir 3.780,00 € per cada menor de 14 anys addicional i 6.300,00 € per cada adult major de 14 anys addicional.

Model de sol.licitud per a aquesta convocatòria.

Es pot descarregar el model o venir a secretaria a recollir-lo.

Annex_2A_Sol·licitud.pdf

Annex 2A_Sol.licitud

Annex_2B_Sol·licitud_beneficiari_directe.pdf

Annex 2B_Sol.licitud beneficiari directe

LLISTAT DE PUNTUACIÓ DEFINITIVA DE LES AJUDES DE MENJADOR 

PER ALUMNAT D'INCORPORACIÓ TARDANA

Aquí trobareu l'informe proposta de resolució de 8 de juny de 2023 referent a la concessió de les subvencions correponents a la convocatòria de 14 de juny de 2022 d'ajuts individualitzats de menjador per alumnat nouvingut i el llistat de puntuació definitiva.

INFORME_-ANNEX.pdf
llistaSolicituds_07001800_Ajudes a Menjador - Nouvinguts - Motius Socioeconòmics_Definitiu-1.pdf

LLISTAT DE PUNTUACIÓ PROVISIONAL DE LES AJUDES DE MENJADOR 

PER ALUMNAT D'INCORPORACIÓ TARDANA

Haureu de recollir el rebut d’alta de sol.licitud a l’escola, on trobareu el codi corresponent per a consultar les llistes.  

Les famílies podran fer al.legacions fins dilluns 29 de maig.

Llistat provisional beques MJ alumnat incorporació tardana.pdf

AJUDES DE MENJADOR PER ALUMNAT D'INCORPORACIÓ TARDANA

Són per l'alumnat matriculat a partir de l'1 de setembre de 2022.

El període de presentació de sol.licituds és del 25 d'abril al 4 de maig, amdós inclosos. 

El llistat provisional per a alumnat nouvingut es publicarà en aquesta web abans del dia 30 de maig de 2023.